Dobrodošli v 100%TANGO!


Veseli smo, da se zanimate za argentinski tango. Tango je več kot čuten, eleganten ples. Lahko vam postane življenjski slog in zdrava oblika družabnosti, ki vas spremlja vse življenje.

Mi s tangom živimo že od leta 1998. Ponosni smo, da je večina plesalcev, ki v Sloveniji plešejo na milongah, hodilo v našo šolo - no, in večina učiteljev. Organiziramo tudi največji tango dogodek v Sloveniji in enega pomembnejših v Evropi: Mednarodni tango festival Ljubljana.

Če vaszanimajo tango tečaji, nam le pišite (sola@100tango.si). Na spletni strani je tudi obrazec za vprašanja, ki se je odlično izkazal; tam so tudi glavni podatki kot so urnik šole,cene, učni program... Omeniti velja še, da v Ljubljano pogosto vabimo največja imena tanga na svetu, s desetletji pedagoških izkušenj in mednarodnim renomejem. Spremljajte nas, da jih ne zamudite.

Domujemo v svoji dvorani na Plemljevi ulici 8 v Ljubljani. Oglejte si fotografije dvorane, nam se zdi prav čedna. Življenje šole lahko spremljate tudi na naši Facebook strani; tudi Mednarodni tango festival ima svojo Facebook stran.


Lepo pozdravljeni v svet tanga,
Janja Frank in Primož Krajnik


PS
Na dnu naših sporočil je povezava, preko katere se lahko odjavite.

Prijava