Informacije za začetnike

Najboljši začetek

Precej plesalcev in učiteljev tanga na sceni je naših učencev. Mi smo na to ponosni, vam pa zagotavlja, da boste kmalu plesali dober tango.

Tango poučujemo že od leta 2001, plešemo od 1998. V rednem stiku z najbolj priznanimi pedagogi tango sveta smo razvili skrbno načrtovan učni progam, ki navdušuje in nauči plesati tango, kakršen mora biti - iskriv, igriv, temelječ na improvizaciji in komunikaciji.

Pričetek tečajev

Trenutno ne vpisujemo začetnikov.

Več

Preberite si še ostale pomembne informacije

  1. učni program
  2. lokacija šole
  3. reference šole
  4. cenik

Pred prijavo

Še niste odločeni? Če vas tango zanima, a še niste odločeni, ali je prava reč za vas, se lahko pogovorimo - pustite nam sporočilo.

ZANIMA ME! >

Prijava v paru

Če ste v paru, se kar prijavite. Če še niste popolnoma odločeni, nas pokličite, pišite, oddajte vprašanje. Naši kontakti so na dnu strani.

Plesni partner

Približno polovica tečajnikov se prijavi brez partnerja. Včasih je več plesalcev, včasih obratno. Če se zanimate za tečaje, a nimate partnerja, nam lahko zaupate par podatkov o sebi preko obrazca Zanima me, da vas imamo zabeležene, ko se pojavi morebitni partner.

Drobni nasveti

Za tečaje se (pre)obujte v udobne, čiste čevlje. Dobro je, če podplat nekoliko drsi.

Dame, visoke pete obujte, če ste jih vajene nositi, sicer pa lahko nekoliko počakajo.

Primerna oblačila za tečaje so udobna, raje širša, iz naravnih materialov in vsekakor sveže oprana (ker smo si pri tangu res blizu).Prijava